Daca as fuma as spune “cumpar brichete, kilograme de brichete – cumpar gaz sa inghit fum, kilograme de fum”. Insa nu fumez. Asa ca ma voi rezuma doar la a le vinde. Si, inevitabil, titlul pe care l-am ales ma amuza pentru ca ma face sa ma gandesc la brichetele alea uriase de au aparut de ceva vreme si la tiganii care le vand pe strada, printre masini.

As putea spune ca de la ei mi-a si venit inspiratia.. Am zis si eu: “de ce nu?”. Si mi-am orientat atentia catre fumatori. Si cum probabil s-au saturat deja de clasicele cadouri precum scrumiere, brichete cu gaz si suporturi pentru pachete, m-am gandit ca un gadget usb ar fi mult mai bine primit si mai uimitor. Asa ca, anunt mare anunt! VAND BRICHETE! Din pacate, nu sunt brichete la kilogram, nu aprind aragazul cand ENEL stinge lumina, nu sunt nici bombe latente si copiii sinucigasi nu pot ajunge pasionati de a-si da foc cu ele… cam trist ce-i drept intr-o lume atat de prinsa in placeri palpitante, care implica mai mult sau mai putin adrenalina si un viitor incert. 😛 Sunt brichete electronice, cu viata indelungata, fabricate in Israel, care nu pun in pericol siguranta copiilor, sunt reincarcabile de la USB si cadouri inovative pentru prietenii si colegii ce nu pot renunta la acest obicei.

Atentie!!! Fumatul dauneaza grav sanatatii tale si celor din jur.Conform Directivei CE 89/622/CEE. Si totusi… Nu vrei o bricheta? 😀

« »