“My little amazing weirdo”
“Am facut poza pentru un prieten (care are un atelier auto de reparatii) cu scopul de a aminti clientilor sai, intr-un mod amuzant, sa nu conduca dupa ce au baut.”

Asa l-am cunoscut. Si asa s-a semnat:

Reini – infamous austrian artist of the 21th century

Ma contactase nimeni altul decat fotograful dispretuit al secolului 21. Pana la urma nici nu conta… Dispretuit, nedispretuit… In sfarsit! Cineva imi observase site-ul, ii placea si ma baga, cu adevarat, in seama. Aprecia ceea ce faceam, ceea ce inca fac. Doza aproape saptamanala pentru ciudati. 😉

Mi-a trimis fotografii pentru multe teme pe care le postam pe Weirdomatic. Si m-am uitat la ele de zeci de ori. Pentru ca sunt deosebite.

Are un portofoliu minunat. Nu plin de poze, ci mai curand de trairi: de la vibratiile naturii la spiritul retro, de la frumusetea feminina la sicul masinilor de epoca, de la sublim la decadere. (A wonderful portfolio… Full of feelings, not just pictures: from the vibrations of nature to the retro spirit, from the eternal feminine beauty to the chic touch of vintage cars, from the sublime to the decay.)

Woman By Car – Black and White Car Photography by © Reinfried Marass

Fotografiile lui? – Aici… Enjoy!

« »