Da, imi fac reclama… Ei si ce? De parca as fi singura. Sunt singură, nu singura. 😉

Acum, daca stau sa ma gandesc realizez ca am trecut prin multe etape ale Facebook Relationship Status. Da, da… Facebook mi-a fost aproape. Mi-a impartasit fericirea si nefericirea. Martor fidel. Fiindca nu avea de ales.

Aveam o relatie, eram entuziasmata si multumita, am pus “In a relationship”. Sa stie prietenele ca mi-e bine (sic!) si cocalarii ca nu am interes nu numai pt specia lor, pentru orice fel de specie din regnul barbatesc.. Apoi aveam probleme, eram dezamagita. Asteptam sa vad incotro se indreapta viata mea. Relationship Status a devenit inevitabil “It’s complicated”. Nu neaparat ca mi se ducea mie relatia pe apa sambetei, dar sa mor io (update: ba sa nu mor 😛 )- suna interesant! Extravagant chiar… Asa ca de ce sa nu incerc. Dupa o vreme, m-am simtit obligata sa recunosc. Single, fratilor. Toata lumea s-a bucurat – stiau ca trebuia sa ma eliberez la un moment dat de obsesiva relatie si au dat LIKE la noul meu status. A fost Facebook party. As fi putut trece “Widowed”. As fi fost mai aproape de adevar. Si faceam si o pomana pentru moartea sufletului. Portie de haleala dubla pentru toata lumea.

Dupa cateva zile, butonul de pe pagina mea de facebook, “Add as friend” nu mai facea fata si nu ma prindeam de ce… Ale naibii Privacy Options! Nu selectasem sa nu imi vada cocalarii profilul. Am meditat o clipa (pentru prima data, nu asupra scurgerii timpului) si a dat din mine un WHAT THE FUCK? Ce atata privacy… Pe unde imi inota creierul cand mi-am pus single? De cand ma vand pe Facebook? Si nici macar nu au spatiu sa pui un pret… Tranzactii ilegale nu facem. Am zis! Mi-am removed toti noii “prieteni” si statusul obraznic.

De atunci, pe Facebook nu mai scrie nicaieri ca sunt singură. E secret. Desi sunt tot Facebook Single. 😉 Pana data viitoare….

Este un hatepost… cica. 😉

« »